Gudstjeneste i Kvalsund kirke

Det er gudstjeneste med nattverd i Kvalsund kirke 18/11 klokken 1100.

Velkommen til gudstjeneste med nattverd i Kvalsund kirke søndag 18. november klokken 1100.

Forrettende prest er Jon Atle Birkeland, kirketjener er Reidar Holmgren og Elena Brovold er organist. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe.

Søndagens bibeltekst er hentet fra evangeliet etter Johannes:

1 Da Jesus kom gående, så han en mann som var født blind. 2 Disiplene spurte da: «Rabbi, hvem er det som har syndet, han selv eller hans foreldre, siden han ble født blind?» 3 Jesus svarte: «Verken han eller hans foreldre har syndet. Men nå kan Guds gjerninger bli åpenbart på ham. 4 Så lenge det er dag, må vi gjøre hans gjerninger som har sendt meg. Det kommer en natt da ingen kan arbeide. 5 Så lenge jeg er i verden, er jeg verdens lys.» 6 Da han hadde sagt dette, spyttet han på jorden, laget til leire med spyttet og smurte den på mannens øyne. 7 Så sa han: «Gå og vask deg i Siloa-dammen!» Siloa betyr utsendt. Mannen gikk dit og vasket seg, og han kom tilbake seende.

11. desember 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando